Masterclass Script Writing // Life Design

Masterclass Script Writing // 29 September

Your story is the source of your unique strenghts, talents, power and ambition. Unfold it and continue to write your script…

Geïnspireerd door de prachtige verhalen van ondernemers uit de documentaire Dream, Girl gaan we nu aan de slag met jouw verhaal! // Ook als je niet bij ons #dreamgirl #filmevent was, kun jij deze Masterclass volgen! What’s your story? Wat is jouw unieke kracht, merk en verhaal? Welke ervaringen hebben jou gevormd en neem je mee op jouw carrière- / ondernemers- en levenspad? Wat is jouw WHY en hoe leef je je missie? Hoe zet jij jouw volgende stap? Schrijf verder aan jouw script, werk aan scenario’s, bouw prototypes en stel doelen. Leg de basis voor of versterk je merk, business of CV!

Deze Masterclass is geschikt voor //
  • Ambitieuze werknemers die willen investeren in hun loopbaan, op een kruispunt staan in hun carriere en/of overwegen om te gaan ondernemen.
  • Ambitieuze ondernemers die meer focus willen aanbrengen in hun business.
  • (startende) Ondernemers die bezig zijn met hun brandstory, website of ondernemers die actiever willen worden op sociale media.
  • Iedereen die wil werken vanuit (natuurlijke) kracht, talent en zijn/haar uitzonderlijke motivator. Waar ga jij van ‘aan’?!
Deze Masterclass bestaat uit //
  • Inspiratieblok Life Design *)
  • Inspiratieblok Personal Branding
  • Inspiratieblok Storytelling

Het maken van een visionboard maakt deel uit van deze masterclass.

We sluiten af met een heerlijke lunch in style!

Way of Working en resultaat //

Deze Masterclass is interactief. We gaan met elkaar aan de slag en werken in een kleine groep. Je gaat met je eigen script aan de slag. Wij zorgen voor inputs, expertise, kennis, materialen en delen ons script en ervaringen. Door feedback van de groep en het delen van verhalen en scenario’s, verrijk je je eigen verhaal en ga je met concrete en tastbare input naar huis voor je CV, business (-plan), website of merkkompas.

Er zijn maximaal 10 tickets beschikbaar voor ambitieuze ondernemers en werknemers. Dit betekent veel persoonlijke aandacht in een vertrouwelijke setting. Er is alle ruimte en aandacht voor jouw verhaal.

*) Life Design leert je te denken als een designer! Je vindt jouw weg als je durft te proberen, prototypes durft te bouwen, creatief bent, aan de slag gaat en leert van ervaringen, successen en mislukkingen. Het proces van Life Design leert je hoe je dat doet. Jouw story ontvouwt zich door aan de slag te gaan. Niet door te bedenken hoe je wilt leven en werken.
Love to share this masterclass with you!

Location //

Caballero Fabriek // NewCompany Creations
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag

JOIN US, GET YOUR TICKETS HERE!

 

The Style Office is a storytelling magazine on urban work- & lifestyle aimed at the next generation creatives & entrepreneurs. We love to share ideas and stories on new ways of working and creative entrepreneurship AND we love to inspire you on a great work- and lifestyle. With our next step – The Style Office events – we not only want to inspire people, but help them to make a difference. Our events are to the point, savvy, personal and fun! // hashtag #designyourlife // read more about us and learn what we can do for you. We’d love to meet you!