Walter Benedict // New kid in town

Verrast was ik, toen ik op een zaterdag Walter op de Denneweg ontmoette. Stijlvolle maar toegankelijke uitstraling. Populair, want volle bak. Hip, maar toch passend op de klassieke Denneweg in Den Haag. Walter maakte mij nieuwsgierig.

Walter Benedict heeft mij so far niet teleurgesteld. De combinatie van een fris en smaakvol interieur, personeel dat je vriendelijk te woord staat en een fijne kaart met overheerlijke klassiekers, maken dat ik Walter inmiddels meerdere keren heb bezocht.

Zowel voor het diner met goede vriendin, de zondag brunch, een lunch met schoonmama en de zakelijke afspraak, kon ik met Walter voor de dag komen.

Favorieten zijn de toast met avocado, de terrine to share en de heerlijke biologische Viognier.

Go taste for yourself!

The Style Office - Walter Benedict Den Haag
The Style Office - Walter Benedict Den Haag
The Style Office - Walter Benedict Den Haag
The Style Office - Walter Benedict Den Haag
The Style Office - Walter Benedict Den HaagWalter post foto 6

Menu en reserveren // www.walterbenedict.nl

Pictures // Rosan Gompers

 

The Style Office is a storytelling magazine on urban work- & lifestyle aimed at the next generation creatives & entrepreneurs. We love to share ideas and stories on new ways of working and creative entrepreneurship AND we love to inspire you on a great work- and lifestyle  // read more about us and learn what we can do for you. We’d love to meet you! // hashtag #designyourlife