Pop-up VITRA HAUS @Designkwartier

Vandaag start de 2e editie van #Designkwartier in Den Haag. In het Zeeheldenkwartier is een route voor je uitgestippeld die je langs upcoming en bekende ontwerpers leidt.

Nummer #1 op de designroute is Concept Store van ’t Wout, bekend van interieurontwerpen voor wonen en werken.

Bijzonder aan Concept Store van ‘t Wout is het appartement gelegen op de 1e verdieping van de conceptstore. De plek waar de eigenaren Saskia Alderliesten-Vrolijk en Arie Alderliesten zelf wonen en werken. Was dit al een unieke kans om een kijkje te nemen in de leefwereld van dit ontwerpersduo, dit designweekend bieden Arie en Saskia je een unieke ervaring. Het appartement is ter gelegenheid van het Designkwartier in samenwerking met Vitra en kunstenares Hilde Koenders omgebouwd tot pop-up VITRA HAUS. Een inspiratiebron in de kenmerkende stijl van Vitra.

Feeling at home with Concept Store van ‘t Wout

Als kritische interieur architecten vielen Saskia en Arie voor de homestyle inrichting van Vitra in de oude kruitfabriek in Ouderkerk aan de Amstel.
 In samenwerking met Vitra en hun styliste Ellen Groenen, gaven zij vorm aan het VITRA HAUS in hun appartement, waar je zowel meubilair als accessoires van Vitra vindt.

Hilde Koenders is één van de door Eigen Huis & Interieur geselecteerde ‘jonge helden’. Studio van ‘t Wout is tijdens Designkwartier gastlocatie voor de expositie van haar beeldende werk. Hilde Koenders is veelzijdig kunstenares en heeft recent, als blijk van haar vakmanschap, de cover gehaald van het vooraanstaande design magazine FRAMe. De papieren en zijden prints zijn deze dagen te koop met een FRAMe exemplaar als cadeau.

Arie en Saskia staan voor een persoonlijke benadering. Maak tijdens het Designweekend dus zeker even kennis met dit ontwerpersduo, dit prachtige appartement als inspiratiebron en de ontwerpen en styling van Vitra.

Foto’s //
In de keuken en eetkamer vind je een maatwerk keuken in geraffineerde kleuren gecombineerd in de stijl van Vitra en het Finse designmerk Artek.
In de living en masterbedroom meubels en accessoires van VITRA gecombineerd met de kunst van Hilde Koenders.

www.conceptstorevantwout.nl
www.designkwartier.com/locaties
www.vitra.com/living
www.hildekoenders.nl