Welkom bij The Style Office!

Welkom bij The Style Office. Het online en storytelling magazine met inspiratie over smart ways of working en urban lifestyle. Wij delen echte verhalen van echte mensen en echte bedrijven in hun werkomgeving, kantoor of stad. Lees onze posts dagelijks voor inspiratie en creatie voor jezelf of je organisatie. Wij zijn nieuwsgierig naar drijfveren, creativiteit, ondernemers, daily routines, inspirerende brands, design, the works, work-nots en de beste plekken voor een goeie kop koffie. To spice up de werkdag, delen wij ook onze persoonlijke urban en lifestyle tips. Onze favoriete plekken ‘out of the office’. Want zeg nou zelf, wie is er de hele dag productief op een kantoor…

 The Style Office kicks off in Copenhagen!

Imagine working & living in Copenhagen for one month! Werken en leven als een digital nomad in je virtuele kantoor. Andere mensen en bedrijven ontmoeten en verhalen verzamelen. Inspiratie opdoen op andere workspots, hotspots in de stad en genieten van Deens design en Scandinavian living. Rosan Gompers, initiatiefnemer van de The Style Office, vertrekt op 14 mei voor een maand naar Copenhagen. Om precies dat te doen! Een extra reden om The Style Office de komende maand goed in de gaten te houden!

Ga je mee naar Copenhagen? Follow us!

The Style Office

©ADP1645-Edit